Thursday, October 19, 2006

Kõige suuremad ülburid - Mercedes, BMW, Audi ja VW juhid

Photo @ WrongParking


Photo @ T

-----------------

Rahva suus liikuvad legendid, et kõikse ülbemad juhid on Mercedes, BMW, Audi ja VW roolis, saab selle lihtsa statistika põhjal, mille T tegi wrongparking.blogspot.com sissekannete põhjal, vaid kinnitust.

Mida väiksem on inimese enesehinang ja mida enam ta püüab näidata kui 'kõva kutt' ta ikkagi on, seda suuremad ja kallimad masinad osta tuleb ja sead ülbemalt ka liikluses käitutakse. Suhtumine - mina olen maailm ja teist sõidan üle - on praeguseks hetkeks Eesti kodanikesse nii tugevalt sisse tambitud, et selle väljajuurimiseks läeb vaja kõvasti rohkem aega kui Eesti on taas iseseisvunud olnud.

Aga eks see arengumaa probleem olegi - kehtib vaid dzhungli seadus!

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

mitte bmw juht pole ylbe vaid teised võiks ka arvestada =) tavaliselt pannidaga vennad just peedistavad ,et näe minu saan ka liigub ja siis kui suhkamit saab siis on bmw vend ylbe =)

19:41  
Anonymous Anonymous said...

Jah, need pannidega vennad lausa sunnivad sind parkima invaliidikohale ja keelualale. On ikka sead küll, eksju?

21:41  
Anonymous Anonymous said...

Selle kohta kehtib vana hea ütlus:

Neile kellele jumal palju mõistust ei andnud, andis ta lohutuseks hoopis bemmi.

19:41  
Anonymous Anonymous said...

Ja pold mitte ühtki Ladat, järelikult kes on kõige viisakamad liiklejad?

16:49  
Anonymous Anonymous said...

Mul masin,mis iga kell teeb tavabemmile artust ara aga egas see sunni mind ulbitsema.Maanteel saan kenasti 100 Km/h hakkama.Ja ei suvatsegi ennast solvata invakohale parkimisega.Samas pean ennast ka niivord autojuhiks,et enne rahule ei jaa kui masin korralikult ja vordselt joonte vahel seisab.Eks see ole ka muidugi suhtumisest ja koolitusest kinni.
Mone IQ lihtsalt ei luba kultuurne olla...

15:57  
Anonymous Anonymous said...

Sama siin.Ei näe mingit vajadust idiotismiga silma paista ja teistele naerualuseks jäämisega rikida.Debiilseid möödasõite ei tee,kiirust ei ületa(või kui siis õige natu-niipalju,et veel ei torgita)ja masina panen alati korralikult ja otse parkimiskohale.Alati kusjuures masin ahter ees sisse.siis väljasõit ka ohutum-vaade kõrvale parem.Ja kõik see kuidagi auasjaks kujunenud.

13:46  
Anonymous Anonymous said...

Mul on 'riskigruppide' autod mõlemad, BMW 7 ja Audi, kuid pargin igalpool nii kaugele kui võimalik. BMW on juba kaks laksu kellegilt uksega saanud ja seda oma maja ees parklas :S Hakkab siiber saama, ja ausaltöeldes inimeste parkimisoskusi jälgides eelistan olla autos seni kuni naine oste sooritab.
PS! Inimesed, teil ei ole jalad haiged ja sääreluud teil kohe kindlasti ei purune kui 50m rohkem jalutate!

01:19  
Anonymous Anonymous said...

mina ütlen, et iga mees unistab paremast ja luksuslikumast masinast, ja kas teie ei leia, et see on alaväärsuskomplekside vastu enese kaitsmine, kui tallata maha Audisid, BMW-sid ja Mercedeseid, kui ise neid soetada ei jõua?

15:30  

Post a Comment

<< Home