Wednesday, May 26, 2010

Tallinn laiendab tasulise parkimise ala

Photo @ postimees.ee

TLN tasuline parkimine uus 2010

Vaata faili suurelt

TLN tasuline parkimine vana 2007

Vaata faili suurelt

postimees.ee: Tallinn laiendab tasulise parkimise ala
Tallinna linnavalitsuse täna vastu võetud määruse järgi laieneb tasulise parkimise ala Põhja-Tallinnas pea kogu Kalamaja territooriumile, samas lubab linn luua parkimisalad kesklinna ja vanalinna elanike parkimise lihtsustamiseks.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on linnavalitsuse poole pöördunud mitmed Kalamaja elanikud, kes on hädas oma kodude juures parkimisega, sest sinna suunduvad tänavad on täis pargitud.

«Praegu seal pole tasuline ala ning elanikud tegid ettepaneku sinna tasulise parkimise ala laiendada. Nii ka tegime,» selgitas Aas linnavalitsuse pressikonverentsil.

Sõidukijuhid on hakanud massiliselt parkima just Tööstuse ja Niine tänava piirkonda, kuna sealt on vanalinna ja kesklinna kõige lähem minna, seisab eelnõu seletuskirjas.

Samas lubab linnavalitsus luua kesklinna elanikele parkimisalad, et parandada nende parkimisvõimalusi oma kodu lähedal. Selleks luuakse kaheksa parkimisala.

Abilinnapea Aas selgitas, et varem said tasulise parkimise ala elanikud oma autot parkida ainult oma elukohajärgsel tänaval. Uus kord kehtestab parkimistsoonid, et elanikud saaksid parkida ka veidi eemal, kui nende kodutänaval on parkimiskohad hõivatud.

Elanike uut parkimiskorda hakatakse juurutama määruse jõustumisest. Kehtima jäävad ka juba väljastatud aastakaardid nendel näidatud kehtivusaja lõpuni.

4 Comments:

Anonymous Coupon codes said...

CouponRax is the best source to find coupon codes, promo codes, deals & discount offers and to help people save money on their online purchases.

16:29  
Blogger Harry said...

We are selling professional logo designs buying logos with us 6O% off.

00:23  
Blogger Haris said...

I really like your blog!
It's very helpful for me and I am so happy to see your blog.
Thank you for sharing it with us.
If you are looking Law essays help ​Then Visit our site we are giving you 5O& discount off.

03:45  
Blogger Vouchercabin said...

Thanks for sharing!
voucher code

11:08  

Post a Comment

<< Home