Wednesday, April 09, 2008

Teavita valestiparkijatest

EPL: Tallinn kutsub üles teavitama valestiparkijatest
Tallinna linnavalitsus palub kodanikel teavitada transpordiametit valestiparkijatest, et tõhustada tööd sõidukite teisaldamisel.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on positiivne, et linnakodanikud saadavad transpordiametisse fotosid valesti pargitud sõidukitest, teatas Tallinna pressiteenistus.

”Tihtipeale on juhtunud aga nii, et tubli kodanik on pildistanud valesti pargitud sõidukit, aga ei ole sellest meid kohe teavitanud ja olukord jääb fikseerimata, kuna süüdlane on kontrolöride saabudes sündmuskohalt ammu lahkunud,” lisas Mutli. „Seetõttu on siinkohal üleskutse linlastele, kes märkavad valesti pargitud sõidukeid, et nad teavitaksid sellest kohe ka Tallinna transpordiametit.”

Transpordiameti telefoninumber, kuhu linnakodanikud saavad helistada ja teatada valesti pargitud sõidukitest, on 6 404 995, helistada võib ka Tallinna infotelefonil 1345.

Tallinnas teisaldati kolme kuuga 3112 sõidukit

ETV24: Tallinnas teisaldati kolme kuuga 3112 sõidukit
Tallinnas teisaldati tänavu esimeses kvartalis 3112 valesti pargitud sõidukit, mida on üle kahe korra rohkem võrreldes eelmise aasta sama perioodiga.
Teisaldajad vormistasid 2772 kiirmenetluse otsust ja 56 väärteoprotokolli, teatas Raepress.

Mullu esimeses kvartalis teisaldati 1340 sõidukit ja vormistati 1143 kiirmenetluse otsust ja 50 väärteoprotokolli.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul teisaldati mullu märtsis 461 sõidukit, selle aasta märtsis aga juba üle kahe korra rohkem ehk siis 1002 sõidukit.

"Selle aasta esimest kvartalit saame teisalduste arvu vaadeldes kindlasti nimetada rekordkvartaliks, kuna mulluse esimese kvartaliga oli teisaldusi kaks korda vähem, mis annab tunnistust meie töö efektiivsuse tõusust," rääkis Mutli. "Kui kõik autojuhid pargiksid selleks ettenähtud kohtadesse, siis poleks meil ka midagi teisaldada, nii et teisaldamiste kõrged numbrid ei ole meile eesmärgiks omaette, pigem loodame, et meie linna parkimiskultuur lõpuks ka paranema hakkaks."