Wednesday, April 09, 2008

Teavita valestiparkijatest

EPL: Tallinn kutsub üles teavitama valestiparkijatest
Tallinna linnavalitsus palub kodanikel teavitada transpordiametit valestiparkijatest, et tõhustada tööd sõidukite teisaldamisel.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on positiivne, et linnakodanikud saadavad transpordiametisse fotosid valesti pargitud sõidukitest, teatas Tallinna pressiteenistus.

”Tihtipeale on juhtunud aga nii, et tubli kodanik on pildistanud valesti pargitud sõidukit, aga ei ole sellest meid kohe teavitanud ja olukord jääb fikseerimata, kuna süüdlane on kontrolöride saabudes sündmuskohalt ammu lahkunud,” lisas Mutli. „Seetõttu on siinkohal üleskutse linlastele, kes märkavad valesti pargitud sõidukeid, et nad teavitaksid sellest kohe ka Tallinna transpordiametit.”

Transpordiameti telefoninumber, kuhu linnakodanikud saavad helistada ja teatada valesti pargitud sõidukitest, on 6 404 995, helistada võib ka Tallinna infotelefonil 1345.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ei noh, hea idee küll, aga mis kasu saab valesti parkija pildistaja? minu arust on piisavalt nöme, kui su auto pilt on netis üleval, kus oled valesti parkinud.

ma isiklikult arvan, et falck vöi kes iganes tegeleb tallinnas parkimise kontrollimisega, võiks oma tööd ikka ise ära teha, mitte lasta linnakodanikel seda teha ja nemad vaid käivad raha kasseerimas...

21:54  
Anonymous Adam M said...

Lovely blog thanks for taking the time to share this

19:04  

Post a Comment

<< Home