Wednesday, June 28, 2006

Mul on hea meel..

.. et viimastel päevadel pole ma ise ühtegi ajuinvaliidi kuskil parklates kohanud. Rõõm näha, et mingi aeg inimesed siiski suudavad kenasti ja õieti parkida.

Ja suured tänud kaasosalistele, kes on selle blogi tegemisel omapoolsete piltide saatmisega abiks olnud.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

See eest olen mina. Lihtsalt fotokat pole kahjuks. Hetkeseisuga ma suudaks tõenäoliselt iga viie minuti tagant. teha pildi autojuhtidest kes pargivad oma auto peatumiseks keelatud kohta ja lähevad poodi.

Taavi

17:00  
Blogger Oliver said...

Ma ka aind paar esimest päeva nägin maniakaalselt valestiparkijaid ja nüüd kui ma proovin iga hinna eest mõnda tabada, siis on kõik ilusasti end nõuetekohaselt ära paigutanud.

18:23  
Blogger Indrek said...

anonymous: pead endale jah kamera soetama :D

09:27  
Anonymous Anonymous said...

ütleks nii, et igasugused lohakad parkijad peaks tänama hoopis eesti teedemehi, kelledelt ei tellita piisavalt palju teede joonimisi ja parkimiskohtade märkimist. pm, mina nt ei ürita teha pilte seal, kus on valesti pargitud, aga need jooned, mille järgi parkima peaks. on nii örnad, et kui vötta autojuhi seisukohast, siis vabalt ei kipugi neid aeg ajalt nägema. jutt on kesklinnast üldiselt. väga hea näide, kus parkida ei oska, on ka vanalinnastuudio esine. ühed jooned on nurga all parkimiseks, teised tee äärega paralleelsed. pargi siis nende joonte järgi, et kas paralleelselt vöi nurga all :D

19:53  

Post a Comment

<< Home