Thursday, June 22, 2006

Sadama Citymarket 21.juuni k17 ajal - vol.03

Photo @ WrongParking


No need masinad küll ei ole teineteise järgi parkinud (vastupidise nurga all) aga ikka on mõlemad ropult risti üle valge joone lasknud.

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Super! Mullu tekkis ka mul mõte valesti parkijad veebi riputada, eriti käisid närvidele "invaliidid" ja uste ette parkijad. Idee jäi küll teostamata, kuid tore, et keegi selle ette võttis :)

10:24  
Blogger Indrek said...

kui sul aga on materjali siis anna aga teada.. kontaktid lehe paremas servas..

11:34  
Anonymous Anonymous said...

kuulge, ärage nüüd anaalseks ka minge sellega... joone vahelt välja jäämine on minu meelest lkiig üles riputada. pane ikka nahhaalseid toppe, kes on meelega "isaselt" parkinud

14:55  
Anonymous Anonymous said...

Miks mitte lisada blogile väike How To Park või Parking for Dummies vms ehk on mõnele abiks ;)

22:09  
Blogger Ray D. Noper said...

Mis tekitab küsimuse...
Oletame, et see sait satub nn. 'suure kella külge', s.o. ajakirjandus võtab vedu jne.
Kas seetõttu hakkavad 'ajuinvaliidid' rohkem jälgima, kuhu nad pargivad või lihtsalt kõigile kaameratega tüüpidele, kes parklas ripuvad, pasunasse sõitma ?

10:20  
Anonymous Anonymous said...

See joone peale parkimine kohas kus ruumi on väga palju (näha pildilt) on mõttetu.
Olen isegi lihtsalt sularahamasina juurde joostes auto nii jätnud ja ei usu, et see kedagi segaks. Samuti võis olla parempoolne auto kohal esimesena ja vasakpoolne ei mahu ju oma boksi sisse.
Tõenäoliselt on palju huvitavamaid ja idootlikemaid parkimisväärastusi kui siinne kaamerast välja imetu.

18:59  
Blogger Indrek said...

ving ving ving... no aru ma ei saa mis kiirus sul küll taga on et ei suuda sujuva liigutusega kahe joone vahele parkida..

PS. kui sa ei suuda sellise madala kiirusega kahe joone vahele pihta saada siis oled sa ohtlik ka 50 või 90-110km/h kiirusega liikluses kus on samuti vaja püsida kahe joone vahel!

22:59  
Blogger Larko said...

See nähtus muide mingil määral sarnaneb bussireisijaga, kes oma kohvri kõrvalistmele paigutab. Selles pole ju nii kaua viga kui buss veel pooltühi, aga mõned ei kipu kohvrit ka siis omaalgatuslikult eemaldama, kui buss kisub täis saama. Ja kui sa viisakalt küsid, peetakse sind igaveseks tülinorijaks.

20:37  

Post a Comment

<< Home