Monday, August 28, 2006

Aitame parandada liiklemiskultuuri!

selline teade oli mul internetipangas:
Lugupeetud kodanik,

Iga päev näeme ja kogeme enda ümber üha halvenevat liikluskultuuri, olgu selle põhjuseks siis puudulik liiklusjärelevalve või liiklejate vastutustunde puudumine.

Liiklemiskultuur algab lapsepõlvest. Kuid ikkagi juhtub liiga palju liiklusõnnetusi just lastega, sest lapsed ei kujuta ette liikluses varitsevaid ohte ning neil puudub iseseisva liiklemise kogemus. Sama ohtlik on täiskasvanute vastutustundetu eeskuju, rääkimata autojuhtide arusaamast, et liiklus kuulub autodele.

Parim, mida me laste jaoks teha saame, on tõsta lasteaedades tehtava liiklemisõpetuse taset, et isad-emad julgeksid lapse rahuliku südamega kooliteele lubada. Lapse kooliks ettevalmistamisel on lugemis- ja arvutamisoskuse arendamise kõrval sama oluline õpetada oskust iseseisvalt ja ohutult liigelda ning liikluses teistega arvestada, samuti tuleb anda teadmisi võimalikest ohtudest.

Õpetame lapsed liiklema!

Kutsume Teid üles toetama lasteaedadesse liikumiskasvatuse õppeväljakute loomist, et meil kõigil oleks tulevikus teedel ja tänavatel rahulikum liigelda.
Annetusi saab teha

* U-Netis;
* SEB Eesti Ühispanga kontorites;
* helistades lühinumbrile 16325 (kõne hind 25 krooni) või
* kasutades ükskõik millist internetipanka.

Annetuste konto number SEB Eesti Ühispangas on 10220040980015. Saaja AS SEB Ühispanga Elukindlustus.

Lasteaiad üle Eesti, kuhu rajame kogutud raha eest liikumiskasvatuse õppeväljakud, valivad meile laekunud taotluste alusel välja Eesti Lasteaednike Liit ja Eesti Maanteeamet.

Kampaaniat toetab Tele2.

Kõik annetajad saavad SEB Ühispanga Elukindlustuse tooteid soodushindadega. Täpsemalt saab soodustusi vaadata siit.

Täname Teid väga,
SEB Eesti Ühispanga Elukindlustus

0 Comments:

Post a Comment

<< Home