Thursday, August 31, 2006

Tornimäe ja Maakri tn nurk 29.august

Photo @ WrongParking

Igapäevane parkimine kõnnitee alal, jalakäijatele möödapääsemine peaaegu võimatu, kõik on üksteist kinni parkinud, koht Radisson SAS ja Stockmanni vahel Tornimäe ja Maakri tn nurgal (tean omast käest a. tagasi viidi masinaid parklasse kes sinna parkinud olid aga nüüd jälle pilla palla) kell12:40

Pilt tehtud telefoniga.

PS. juhin tähelepanu sellele, et teeservas masinate ülesõitu taksitav takistis on suisa kõrvale lükatud paremaks liikumiseks.

Photo @ S

8 Comments:

Anonymous Anonymous said...

kuidas mitmed autod sealt pärast üldse minema saavad?

12:12  
Blogger Indrek said...

see on veel omaette küsimus.

12:49  
Anonymous Anonymous said...

Tean omast käest et seal mingi eramaa teema, nii et võimudel ei hakka hammas peale. Töötasin ise ka mitu aastat´maakri 19/23 majas. Parkisin ise ka samas kolmnurgas. Probleemi ei ole selles midagi. Kuid mingist kella ajast alates sõidavad sinna "Ühispange" pintsak-lipslased kes oma autodega seal kõik ära ummistavad. Falck üritas seal mingit kampaaniat teha toppides seal autode klaaside peale hoiatus sedeleid "need on teie viimased päevad". Kuid siiamaani ei saa nad seal isegi trahvi teha kuna pole linna maa.

13:29  
Blogger Indrek said...

no selge. aga väga tobe on jah see et täitsa suvalt pargitakse teised kinni.. see on nagu mujalgi: suhtumise küsimus.

a'la: olen Esimese Eesti inimene ja kui ma oma paksu rahakotiga tahan siis maksan kõik Teise Eesti inimeste möla ja elu kinni.. siis nad mängivad minu pilli järgi!

13:36  
Anonymous Anonymous said...

see on jahh koht kus saab linnas tasuta parkida....ja ärge enam makske oma parkimise eest vaid pressime kõik oma autod sinna alale nii et saame minema kui esimene parkija otsustab millal koju läheb...

15:22  
Anonymous Anonymous said...

Mine pildista argipäeval Radissoni tagust "muruplatsi". Saad näha kus on valesti parkijaid. LE järgi on haljasalal parkimine keelatud. Endal pole kunagi fotokat kahjuks kaasas kui sealt mööda lähen:(
Aga vaatepilt on ilus.

15:38  
Anonymous Anonymous said...

See on kõnnitee. Kõnniteel ei tohi parkida. Pistku endale persse see eramaa.

Eriti lollidele kordan: see on kõnnitee. Sinna parkimine on keelatud. Kõnniteed on mõeldud inimeste liikumiseks, mitte plekist haisvate ja õli tilkuvate lehmade karjatamiseks.

Isegi kui majaomanik tahab ehitada tellingut kõnniteele oma maja ette, siis peab ta selleks loa taotlema.

Hämnmastab see autotakistuste eemale veeretamine. Kas siis kedagi pole, kes neid tagasi veeretaks? Ms. parkimismajad ümberringi, parkigu sinna.

23:32  
Anonymous Anonymous said...

vaata milline hullumaja täna seal on, lihtsalt jubee.....võtke fotokad kaasa ja vaadake lähemalt, ohtralt häid pilte :)

12:35  

Post a Comment

<< Home