Monday, September 18, 2006

Harju MV esine parkimiskorraldus Roosikrantsi tänaval

Photo @ WrongParking

Kivi parkimiskorraldajate kapsaaeda. Kui ikka olete jooned maha tõmmanud siis tehke seda ka nii, et sinna saaks parkida. Pole mõtet parkimiskohale pista mõnda posti püsti!!!

Photo @ BC

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

See ruut on sinna vist ülearu joonistatud, sellepärast sinna ka see post torgatud.

16:01  
Anonymous Anonymous said...

IRW KEDA KOTIB.

17:53  
Blogger Larko said...

Esmapilgul paistab see muidugi kaunis absurdne, kuid teatav loogika on seal ikka sees. Nimelt et need kellel maavalitisuse load (arvatavasti asutuse ametnikud) oma sõiduki korrastatult pargiksid ja mitte suvalisse kohta, kus ta võiks liiklust häirida.

Näiteks meie maja juures on mahjaelnike jaoks küllaltki suur parkimisplats koos joonistet ruutudega, ent selle kõrval igasugused peatumist keelavad märgid ja sildid. Need keelavad põhimõtteliselt parkimise teistelt kui maja elanikelt, välja arvatud eraldi märgistatud külaliste kohad.

13:24  
Blogger Indrek said...

to Larko: ei selle vastu ma polegi mis seal märkide peal.. vaid see on nonsens, et selline märk pannakse KESET parkimiskasti..

15:23  
Blogger Indrek said...

selline vastus minu saadetud lingile:

-----------------------

Tere,

Aitäh, et juhtisite tähelepanu Harju Maavalitsuse esisele parkimiskorraldusele. Parkimiskohad on ette nähtud maavalitsuse klientidele ja külalistele. Oleme probleemist teadlikud ja kuna pildil kujutatud parkimiskoht asub pooleldi kõnniteel ning sinna parkides piiravad autod maavalitsuse hoovist (kus asub maavalitsuse töötajate sõidukite parkla) väljasõidul vaatevälja, siis ongi paigaldatud vastav märk parkimise keelamiseks. Antud parkimiskoha teekattemärgistus on eemaldamisel.

Lugupidamisega,
Marit Valge
Avalike ja välissuhete nõuniku kohusetäitja
Harju Maavalitsus

16:13  

Post a Comment

<< Home