Wednesday, October 25, 2006

Õpitakse juba maast-madalast, "kuidas asjad käivad"

Kirjutise kirja pannud keegi Pooljuht (k17:32 24.10.2006)
Sai siis täna nähtud järgmist pilti.
Sõitis kollase ristiga tähistatud alale üks tegelane joonelt sisse, viskas hooletu liigutusega ühe A4-formaadis lehe armatuurlauale, sättis rooliluku töökorda ning lahkus.

Lehel umbes niisuguse sisuga kiri, et kui auto peaks kellelegi ette jääma, võiks vaene hing helistada mobiiltelefonile nr see ja see.

Leht oli trükitud, järelikult hoolikalt ette valmistatud ülbus. Mobiilinumbrit oli pastakaga parandatud, järelikult leidis see paber juba pikemat aega kasutust. Lisaks oli tegemist algaja juhiga, nagu vahtralehekujutiste järgi võis arvata, seega õpitakse juba maast-madalast, "kuidas asjad käivad".

Mingisugust pikemat filosoofilist ega kõlbelist esseed ei hakka ma siia kirja panema, sest pärast väikest arupidamist nähtu üle ei leidnud küll sellele mingit moraalset õigustust.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Heh. Oleks võinud ju helistada. Et kle tule aja auto eest meil tuleb kohe tõstuk.
Kui muud midagi ei saa siis vähemalt järgmine kord mõtleb pool korda rohkem ega tõstuk ei võiks tulla.

T

19:14  
Anonymous Anonymous said...

naelaga kapoti peale: "ei jää ette, pargi rahulikult"

01:45  
Anonymous Anonymous said...

ma laseks rahulikult minema vedada, kui oleks hoone valdaja, mille ala ta "blokeerib" - nii 1h pärast võiks muidugi helistada stiilis "kle, su auto segab meid siin tasulises parklas - tule, vii minema... " ;)

15:58  
Anonymous Anonymous said...

Parem oleks ju iga viie minuti järgi tallle helistada, et auto ette jääb. Endal oleks päris vahva jälgida kuidas juht auto juurde jookseb ja siis kiruma hakkab, et talle tünga tehtud.

14:09  
Anonymous Anonymous said...

jah aga siis ta enam ei jookseks kah.

16:41  

Post a Comment

<< Home