Tuesday, October 10, 2006

Savisaare uus parkimiskoht!

Photo @ WrongParking

Seal kus enne parkisid kõik raha eest, pargib nüüd Savisaar (vasakpoolne masin) tasuta.. ja paar kohta veel Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi lubadega.

Photo @ BC

EPL: Tallinna liikluskorraldajad tekitasid Savisaarele parkimiskoha

Tallinna liikluskorraldajad paigaldasid majandus- ja kommunikatsiooniministri Edgar Savisaare soovil vanalinna Müürivahe tänavale ministeeriumihoone kõrvale liiklusmärgi, mis muutis kolm avalikku parkimiskohta riigiametnike autodele mõeldud platsideks.

Septembri lõpul oli Savisaare ametiauto Saab 9-5 pargitud ministeeriumi ees asuvasse parkimise keelualasse ja minister märkis toona Postimehele, et tegemist on ebamugava kohaga, kus ministreid on varemgi hoiatatud ja trahvitud [?! - tahaks kohe näha millal teda seal trahvitud on. BC].

Eelmisel nädalal paigaldasid pealinna liikluskorraldajad majandusministeeriumi kõrvale Müürivahe tänava äärde jäävale avalikule parkimisalale liiklusmärgi, millega on seal kaheksa meetrit ehk kolm parkimiskohta broneeritud ainult autodele, millel olemas majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi vastav luba.

Valesti parkinuid ähvardab liiklusmärk, et sõiduk veetakse sealt minema. Liiklusmärgi paigaldamise maksis kinni ministeerium.
Kui Savisaar võis parkida nii kuis tahtis ja ei juhtunud peale (võib-olla) trahvi midagi siis tema kohale parkinuid ähvardab kohe äravedu. Ikka võrdsematest võrdsemad! Elagu Savisaare Kuningriik!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ma ei tunne tänapäeva liikluseeskirju, aga kunagi oli keelatud parkimine ja peatumine lähemale ristmikule kui N meetrit. Halvendab ju nähtavust ja antud kohas ka segaks jalakäijate liiklemist (kõnnteede kulgemise suunas).

Iseseisvuse ajal mul Eesti lube pole olnud, nii ei oska ma täpselt seda öelda, aga varasematel piltidel oli Savisaare auto ka selles valguses täiesti valesti pargitud.

13:24  
Blogger Indrek said...

no tegelt see pilt ei anna täit selgust.. see kurv on seal päris pikk.. ja sellepärast seal ka see üks osa on kollaseks värivtud, et keegi kuskile ettte ei jääks. millest see poleemika kõik tekkiski.. :D

vaata seda pilti siin:
http://wrongparking.blogspot.com/2006/09/teist-korda-savisaar-harju-tn.html

13:36  

Post a Comment

<< Home