Monday, December 17, 2007

parkimine.ee: Tallinn avas elektrooniliste parkimislubade süsteemi

Photo @ parkimine.ee


EPL: Tallinn avas elektrooniliste parkimislubade süsteemi
Alates sellest nädalast on võimalik internetileheküljelt www.parkimine.ee elanike elektroonilisi parkimislubasid taotleda, alles jääb ka võimalus lasta seda teha infotöötajal Tallinna linnavalitsuse infosaalis.

Linna parkimistasu määruse kohaselt on avaliku tasulise parkimisala elanikel õigus osta endale soodushinnaga elaniku parkimiskaart, teatas Tallinna pressiteenistus. Seda saab soetada elanik, kelle elukoht on olnud vähemalt üks aasta taotluse esitamisele vahetult eelneval perioodil rahvastikuregistri andmetel Tallinn, kelle elukoht taotluse esitamisel asub rahvastikuregistri andmetel Tallinna avaliku tasulise parkimisala piires ning kelle ees- ja perekonnanimi on kantud sõiduki registreerimistunnistusele.

Igal inimesel on õigus saada üks kaart.

"Elektrooniline parkimiskaartide süsteem on ka meie jaoks uus lahendus, kuid ka võimalus lihtsustada ja mugavamaks muuta tervet süsteemi just linnakodanike huve silmas pidades. Siinkohal palume linnakodanikel olla kannatlikud, kuna süsteemis võib alguses tekkida mõningasi tõrkeid," märkis abilinnapea Jaanus Mutli.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home