Wednesday, April 22, 2009

Linn asus metallpiirete abil haljasalasid päästma

EPL: Tallinn asus metallpiirete abil haljasalale parkijatega võitlusse
Täna paigaldati Tallinna Kesklinna valitsuse nõudel sõidukite parkimist takistavad metallpiirded Tatari tänava haljasalale.

Piirete paigaldamist pidasid seal seni kujunenud olukorra ainuvõimalikuks lahenduseks ka transpordiamet ja munitsipaalpolitsei, teatas linnaosa Päevaleht Online'ile.

„Tänane päev veenis meid, et trahvidega me parkijate halbu kombeid ei murra. Tarvis on hoopis korrastavaid tegevusi,” kommenteeris olukorda kesklinna vanem Marek Jürgenson. „Nüüd saab Tatari tänava haljasala tagasi oma muru. Külviga alustame niipea kui mullapinna ettevalmistused on ühel pool”.

Selliseid autode pealetungi piiravaid otsuseid tuleb Tallinna Kesklinna valitsusel lähiaegadel veel langetada. Kesklinna väljanägemist püütakse hooletute autoparkijate eest ikka jõuliselt korrastada.

Seekordne samm läks linnaosavalitsusele, koostöös AS Signaal, maksma 33 000 krooni. Lisaks tehtule tasandatakse reedel veidi mulla rööpaid, et ala ka hiljem hooldada oleks võimalik.

"Jõumeetodil küll tegutseti, aga linnaosa heakorraspetsialistid ei saanud seda korralagedust kauem pealt vaadata," märkis linnaosa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home