Wednesday, October 18, 2006

IRL uurib Savisaarelt miks ta kolm avalikku parkimiskohta endale broneeris!

Photo @ WrongParking



Kui enne parkis Savisaar keelatud alas, siis pärast minu tehtud pildist alguse saanud lugu, lasi Savisaar kolm kohta ministeeriumi masinatele broneerida.

PM: Ühendparteid häirib Savisaare parkimismure kummaline lahendus
Ühendpartei pärib homme Tallinna abilinnapealt Jaanus Mutlilt aru, miks anti pärast Edgar Savisaare vales kohas parkimist tema juhitavale ministeeriumile kesklinnas juurde kolm tasuta parkimiskohta.

2. oktoobri Postimees kirjutas, kuidas Edgar Savisaare ametiauto oli liikluseeskirja-vastaselt pargitud ministeeriumi juures asuvasse keelualasse.

Kuigi võinuks eeldada, et edaspidi pargitakse ministri ametiautot selleks lubatud kohtadele või ministeeriumi õuele, siis nüüdseks on ilmnenud, et Tallinna liikluskorraldajad paigaldasid Edgar Savisaare soovil ministeeriumihoone kõrvale liiklusmärgi, muutes kaheksa meetrit ehk kolm avalikku parkimiskohta ministeeriumi autodele mõeldud platsideks, teatas Isamaa ja Res Publica Liidu nõunik Eero Kosk.

«Tundub, et linna liiklusteenistuse juht ei eksi, kui ta ütleb tänases Postimehes, et Tallinna liikluskorraldus on individualistlik ning et ümberkorraldustes lähtutakse üksikisiku kaebusest ühe või teise koha kinni panemiseks,» lausus linnavolinik Matti Tarum.

«Eriti kummastav on selline bütsantslikkus praegu, kus ühest küljest tahetakse laiendada tasulise parkimisala piire - suurendamaks linna parkimistulu - ja teisalt eemaldatakse käibest kolm tulusat parkimiskohta.»

Tarumi sõnul vajab ühtlasi kinnitust või ümberlükkamist info, et linna parkimiskorralduse osakonnale on antud korraldus võtta ministeeriumiesine erilise tähelepanu alla, kaitsmaks vastloodud parkimiskohti sinna parkima harjunud linnaelanike eest.

Samuti soovib Isamaa ja Res Publica Liit teada, kas minister Savisaare parkimismure lahendamiseks kavandati algselt luua parkimiskohad ministeeriumihoone vastas, Harju ja Rüütli tänava nurgal, Tallinna linna poolt haljasala rajamise eesmärgil omandatud kinnistul.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jube vanamees on Savisaar.
Mulle ja kindlasti poolele inimkonnale on Savisaar vastukarva!

Mis see olgu, nii ikka ei saa omavolitseda avalike parkimiskohtadega, mis on linnaelanike hüvanguks.

17:26  
Blogger Indrek said...

siia sobib üks vana jutuke:

vene sõjaväes tuleb kindral ühele üksusele külla. uurib siis kohaliku ülemuse käest et kuidas neil läeb ka, see vastab: eelmisel poolaastal oli meil reameeste salajasi linna-hüppeid tervelt pooltel juhtudel. kindral vangutab pead ja laidab selle üksuse disipliini maa põhja. kohalik ülem aga püüab asja parandada: sel pool aastal on asi täpselt vastupidine..

18:16  

Post a Comment

<< Home